NL | FR
0

AGRO Logic

Smart farming


 • VERTEGENWOORDIGER ZUID WEST VLAANDEREN EN OOST VLAANDEREN

  Wij zoeken mensen met  een hart voor landbouw, die continu willen bijleren.

   

  Je wordt een specialist en wij maken je nog beter.

  Iedere dag.

  Je werkt hard en wij geven je goesting.

  Iedere dag.

  Maar je hebt vooral plezier, je leert, je groeit, je voelt je gewaardeerd en je overstijgt jezelf!

  Iedere dag.

  Je breidt de business uit bij bestaande klanten door procesoptimalisatie voor te stellen.  Dit kan zowel een verbetering van het melkproces zijn als het verhogen van de drinkwaterkwaliteit, het optimaliseren van de bedrijfshygiëne, enz.  We beschikken over de perfecte middelen om onze klanten hiermee te helpen en zoeken een persoon die dit bedrijfsspecifiek gaat uitbouwen.

  Je bent van nature altijd op zoek naar een verbetering van bestaande processen om zo je klanten naar een hoger niveau te brengen.  Door je kennis, betrokkenheid en passie voor optimalisatie geniet je vertrouwen bij je klanten.  Je weet veel, maar nooit genoeg en wil continu bijleren.  Het succes van je klanten is je grootste motivatie.

  Je komt terecht in een innoverende werkomgeving die je vooruit stuwt met grenzeloos veel mogelijkheden in een uitgebouwde, bestaande klantenportefeuille waar de goede relatie van de klant voorop staat.

   

  Agro Logic is de Belgische nummer 1 in het aanbieden van veehouderijproducten voor het optimaliseren van processen in de veehouderij. 

  Voor meer inhoudelijke informatie of solliciteren, kan je een mail sturen naar:

  trees.loncke@agrologic.be

   

   

   

 • Business Developper Pest Control

  BUSINESS DEVELOPPER  PEST CONTROL
  Functie
  Je staat in voor de groei van de activiteit ongediertebeheersing  en bent de draaischijf van contact tot contract, je zorgt voor de opvolging van de dienstverlening ; onderhouden van de bestaande klantenportefeuille, detectie van klantbehoeften, opmaken en voorstellen van offertes, informeren over producten en oplossingen, begeleiden van techniekers te velde bij klanten in de veehouderij en daarbuiten.
  Profiel
  je beschikt over een diploma van hoger onderwijsniveau (bachelor/master) of gelijkwaardig door ervaring. Je bent ondernemend en bereid de handen uit de mouwen te steken. Je houdt ervan doelen te stellen en volhardt om commerciële resultaten te behalen. Klantencontacten leggen ligt je, en je krijgt energie door het motiveren van je medewerkers.  Dankzij je kennis van- of interesse voor IT kan je vlot overweg met de opvolgings-en rapporteringstools.  De sector en de klantenportefeuille spreken je wel aan.
  Aanbod
  Een verantwoordelijke en zeer veelzijdige job met ruimte voor initiatief en met snelle doorgroeimogelijkheden in een solide en innovatieve omgeving waar je je talenten ontwikkelt en kennis uitbouwt door professionele vorming en onder sterk persoonlijke begeleiding in een collegiale werksfeer.  Een marktconform salaris volgens je capaciteiten en inzet, aangevuld met extralegale voordelen waaronder een bedrijfswagen. 
  Agro Logic is de Belgische nummer 1 in de verkoop en de distributie van benodigdheden voor de veehouderij. Daarnaast bieden wij via ons dochterbedrijf Alphatac gespecialiseerde diensten aan voor ongediertebestrijding, voornamelijk in agro- en voedingsbedrijven. Uitvalsbasis is Wervik
  Meer inhoudelijke informatie via mail naar trees.loncke@agrologic.be,  en op www.alphatac.be

   

Wij zijn steeds op zoek naar nieuw talent :

U bent er van overtuigd dat u met uw ervaring en opleiding een meerwaarde kan betekenen voor Agro Logic? Contacteer ons vrijblijvend. Wij zullen uw CV in alle discretie behandelen.Nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van onze acties vul dan hieronder uw email-adres in.

Bekijk voorgaande nieuwsbrieven

smart services

Lees meer over onze smart services

let us call you

Naam :
Tel :